Crew

Ο Γιάννης Πιπεράκης (DrPepper) κατάγεται απο τα Χανιά Κρήτης και ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη του τατουάζ το 2000. Πριν απο αυτό, εργαζόταν ως γραφίστας και σχεδιαστής ρούχων για φίρμα της Αγγλίας. Το 2012 άνοιξε τον δικό του χώρο, με έμφαση στην ποιότητα όχι μόνο του tattoo αλλά και της εξυπηρέτησης του κάθε πελάτη χωριστά. Ασχολείται κατά κύριο λόγο με τον ασπρόμαυρο ρεαλισμό (black ‘n grey realism). Μεγάλη σημασία δίνει στην σύνθεση, την αισθητική και τον τρόπο που το κάθε κομμάτι δένει πάνω στο σώμα του καθένα, κάτι που κάνει την δουλειά του πραγματικά ξεχωριστή. Έχει παρουσία στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εκθέσεις tattoo, κερδίζοντας αρκετά βραβεία.

  • 16298447_1553011941379674_2883600238641347415_n

Ο Τάσος Δημόπουλος (Tass) βρίσκεται στην ομάδα του Doctor Pepper tattoo σχεδόν από το άνοιγμα του και ενώ αυτός ήταν σε ηλικία 19 ετών. Εξαιρετικά δημιουργικός τόσο στο χαρτί όσο και σε digital προγράμματα σχεδιασμού, γρήγορα απέκτησε την δική του ξεχωριστή αισθητική που αναμιγνύει στοιχεία ρεαλισμού, γραφιστικά μοτίβα και φόρμες. Ασχολείται κυρίως με το ασπρόμαυρο tattoo (black ‘n’ grey tattoo) ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αρκετές εκθέσεις τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.

  • 2

Ο Άγγελος Δερμιτζάκης (Zaime) ασχολείται με την τέχνη τα τελευταία 5 χρόνια, πρώτα σε δικό του χώρο στα Χανιά της Κρήτης απ’όπου και κατάγεται, και έπειτα ως μέλος της ομάδας του Doctor Pepper. Μέσα σε αυτό το διάστημα ασχολήθηκε και απέκτησε εμπειρία σε πολλά στυλ tattoo. Αυτό που τον κέρδισε όμως είναι τα μαύρα γραμμικά σχέδια (blackwork, dottism, abstract) εμπνευσμένα από σχεδόν ο,τιδήποτε του τραβάει την προσοχή στην καθημερινότητα και το περιβάλλον!

  • 3

O Φίλιππος Ταβουλάρης (Filip) είναι ο νεότερος της παρέας, μπαίνοντας σε studio tattoo σχεδόν αμέσως αφού τελείωσε το Λύκειο και ενώ είχε ασχοληθεί απο την εφηβεία του με το graffiti. Τα σχέδια του έχουν βασική επιρροή από στοιχεία ρεαλισμού, με μια πιο dark αισθητική όμως, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Αν και σχετικά νέος στο χώρο, έχει κερδίσει ήδη βραβείο σε έκθεση tattoo στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο, η προσπάθεια και η σωστή καθοδήγηση, παίζουν βασικό ρόλο ανεξάρτητα από την ηλικία.

  • 4

Ο Γιώργος Παπατσίμπας (George) κατάγεται από το Αγρίνιο, έχει πτυχίο γεωπόνου και ένα μεγάλο πηγαίο ταλέντο στο σχέδιο με μολύβι. Αγαπάει τον απρόμαυρο ρεαλισμό (black and grey realism), τόσο στο χαρτί όσο και στο δέρμα, πειραματίζεται όμως συχνά και με neo-traditional στοιχεία. Μεγάλες του αγάπες και επιρροές είναι οι παιδικές φιγούρες, τα κινούμενα σχέδια και οι γάτες!

  • 5

Ο Θοδωρής Χαραλαμπίδης (Ome) είναι body piercer αλλά και tattoo artist στο Doctor Pepper, έχοντας καταφέρει να κάνει και τα δύο με συνέπεια, υπευθυνότητα και αγάπη. Έχει σπουδάσει γραφιστική, κάνοντας παράλληλα μαθήματα ελεύθερου σχεδίου ενώ πριν ασχοληθεί με τον χώρο του tattoo και piercing, ήταν βοηθός παραγωγής σε γνωστή διαφημιστική εταιρία. Αγαπάει τα γραμμικά και minimal σχέδια καθώς επίσης τις γκραβούρες, μεταφράζοντας τα σε πολύ ιδιαίτερα tattoos. Τέλος, είναι από τους λίγους ανθρώπους στην Ελλάδα που ασχολείται με το body suspension.

  • 9

Η Ελεονώρα Τόσκα (Eleonora) αφού πήρε το πτυχίο της πάνω στις Τουριστικές Επιχειρήσεις, ασχολήθηκε χρόνια με το επαγγελματικό bartending ενώ παράλληλα εξασκούσε μόνη της αλλά και σε tattoo studios την τέχνη. Το πάθος της για το tattoo αποδείχτηκε πιο ισχυρό από τα υπόλοιπα και έτσι βρέθηκε στο Doctor Pepper, φέρνοντας μαζί ένα στυλ που έλειπε απο την ομάδα, αυτό του έγχρωμου neotraditional tattoo. Αδυναμία της τα τριαντάφυλλα και οι γυναικείες φιγούρες, εμπνευσμένες από παραμύθια, ταινίες και γενικά ο,τιδήποτε γεμάτο φαντασία.

  • 16508731_10211789072627540_2345531796307917277_n

Η Αγγελική Αντωνίου βρίσκεται δίπλα στον DrPepper από το άνοιγμα του studio, ως shop manager. Σπούδασε και πήρε το πτυχίο της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όμως από νωρίς την κέρδισε ο χώρος του tattoo, πρώτα σαν tattoo lover, μετά ως receptionist και έπειτα σαν υπεύθυνη. Κατάφερε έτσι να συνδιάσει την ικανότητά της να συντονίζει και να προγραμματίζει δραστηριότητες, μέσα όμως σε ένα άκρως καλλιτεχνικό και εναλλακτικό περιβάλλον.

  • 7